Du finder os her: Stigbrovej 26, Himlingøje, 4652 Hårlev
Brug for hjælp? Ring til os på 4224 8240

Hvad vi kan hjælpe med

Her hos Himlingøje Entreprenør Service tilbyder vi lidt af hvert inden for vores fag. VI har de rigtige maskiner og værktøjer, hvilket tilmed betyder, at vi kan kare store som små opgaver både af private og erhverv. Her på siden giver vi dig et overblik over de typiske områder vi arbejder med. Er der noget du søger, som ikke er nævnt her, så kontakt os endelig i dag. Vi kan helt sikkert hjælpe.
 • Professionel nedrivning

  Vi klare store som små opgaver af nedrivning, både af Private og Erhvervs opgaver. Vi kan tage os af nedrivning af det indvendige, hvis f.eks. bygningen er fredet på det udvendige, og den skal istandsættes indvendigt. Det udvendige tager vi, hvis det er tilfældet at hele bygningen skal rives ned.

  Vi søger for sortering af affald, både det indvendige og udvendige, og deponeringen af affaldet, og selvfølgelig kørselen der vil forekomme ved arbejdet.

 • Belægning, Beplantning, Gravning

  Kontakt os hvis i vil have lavet en pæn belægning, beplantning eller bare have gravet. Vores tid som entreprenør virksomhed, har vi lavet en del store og små projekter, til både private og erhvervsmæssigt med henblik på, at det altid er 100% i orden, pænt og rydeligt når vi tar derfra.

  Beplantning: Består for det meste af nye hække, bede eller græsarealer, samt fældning af træer.

  Belægning: Består af sten, fliser, asfalt. Asfalt er dog mest i mindre omfang. Etabelring af folde, haver, indkørelser.

  Gravning: Består af forarbejdet ved belægning og beplanting, men dog os etabelering af søer, dræn eller fundament.

 • Udlejning af mand, Maskinføre

  Udlejning af mand kan arrengeres midlertidligt, eller en langtids udlejning, det kan ske nu og her, eller forudbestilles til alle slags opgaver.

  Maskinføre arbejde er der speciale i med mange års erfaring, både i landbrug og entreprenør arbejde. Store samt små maskiner. Såsom traktor, gummiged, gravmaskiner, rendegraver osv. kort sagt alle maskiner.

 • Kørelse med de fleste slags trailere

  Vi tilbyder kørelse med både matrialer og maskiner.

  Der er tale om mange former for transport af de forskellige ting, vi har både små og store trailere, så vi selvfølgelig kan finde en til dit behov.

  Bilen må trække 3500kg på krogen, og må laste 1400kg på ladet, så der er meget plads til diverse opgaver.

 • Snerydning og Saltning

  Hos Himlingøje Entreprnør Service ryder vi også sne, når der er behov for det. Samtidig med snerydning salter vi også vejene. Vi har det udstyr der skal til, for at gøre vejene mindre glatte om vinteren. Kontakt os og hør nærmere.
Lad os hjælpe med dit næste projekt
Himlingøje Entreprenør Service Himlingøje Entreprenør Service | CVR: 34859620 | Stigbrovej 26, 4652 Hårlev | +45 4224 8240