Du finder os her: Stigbrovej 26, Himlingøje, 4652 Hårlev
Brug for hjælp? Ring til os på 4224 8240

Om Himlingøje Entreprenør Service

Her hos Himlingøje Entreprenør Service tilbyder vi lidt af hvert inden for vores fag. Vi har de rigtige maskiner og værktøjer, hvilket tilmed betyder, at vi kan kare store som små opgaver både af private og erhverv. Her på siden giver vi dig et overblik over de typiske områder vi arbejder med. Er der noget du søger, som ikke er nævnt her, så kontakt os endelig i dag. Vi kan helt sikkert hjælpe.

Hvem er vi?

Himlingøje Entreprenør Service arbejder på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Gennem årene har vi betjent både til private og erhverv. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.
Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under kontakt og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om nedrivning, belægning, udlejning eller noget helt fjerde, så står vi klar til at hjælpe.
Lad os hjælpe med dit næste projekt
Himlingøje Entreprenør Service Himlingøje Entreprenør Service | CVR: 34859620 | Stigbrovej 26, 4652 Hårlev | +45 4224 8240